Sarbatoarea Recoltei….Speculantilor

Sub micul patronaj al primariei si cu sprijinul Gastii Nationale a Speculantilor filiala Galati se desfasoara in piata centrala Sarbatoarea Recoltei Pietarilor
Un eveniment care aduce un omagiu celor care zi de zi muncesc la absorbtia veniturilor noastre prin manipularea preturilor in functie de prognoza meteo.
Este o ocazie pe care mai marii urbei noastre moldave au reusit sa o transforme cu ajutorul lipsei de imaginatie,specifica functionarilor de la stat ,intr-un mare bazdabac cu speculanti,mici,bere si vata pe bat.
Atat eu cat si concetatenii mei dorim sa multumim GNS pentru promptitudinea cu care maresc preturile si in special pentru ritmul ,de ceas elvetian,cu care ne sunt livrate zilnic produsele autohtone de 1 ianuarie pana la 31 decembrie.
Daca nu ar fi acesti adevarati pastratori ai valorilor nationale noi muritorii de rand am fi invadati de legumele si fructele plasticate din vestul salbatic al ue care vor sa ne distruga agricultura.
O mare de multumiri trebuiesc aduse si dregatorilor cetatii care sau asigurat ca GNS isi pot desfasura activitatea fara nici o piedica
Multumesc si APG pentru organizarea fada si fara pic de verv , chiar mediocra,dar mai mult de atat nu poti cere de la niste hartogari.
Daca am uitat pe cineva ,e posibil din cauza bucuriei pentru asa bazdabac,le prezentam scuzele de rigoare.
PS.A am uitat de pazitorii urbei cei care cu multa daruire si pasiune au reusit mai mult sa incurce circulatia ,dar le multum si lor
Sa fiti iubiti ,un galatean va saluta cu respect

Bestjobs.ro

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s