150 DE DISPONIBILIZĂRI LA LTG1

Scris de Magda CONDOS | Joi, 04 Octombrie 2012

De la 1 octombrie, circa 150 de angajaţi încadraţi cu contracte pe perioadă determinată şi care lucrau în schimbul 2 la Laminorul de Tablă Groasă 1, au spus „adio” combinatului, potrivit declaraţiei liderului Sindicatului Solidaritatea al Metalurgiştilor, Gheorghe Tiber. Reamintim că la o parte din angajaţii care au fost încadraţi pe perioadă determinat la LTG1 şi ale căror contracte individuale expirau la 1 octombrie li s-au prelungit contractele până la sfârşitul anului, în timp ce majoritatea celor care au avut contracte încheiate până la 1 octombrie au fost nevoiţi să spună adio locului lor de muncă de la începutul acestei luni.
„Din informaţiile care le avem, LTG1 va intra în revizii pentru o perioadă de 10 zile, cel mai probabil începând de săptămâna viitoare. Urmează ca schimbul 2 să fie completat cu angajaţii care au fost transferaţi în departamentul talent pool, şi aici este vorba de unii dintre cei 600 de siderurgişti care au fost repartizaţi la acest departament şi care nu au depus cereri de autodisponibilizare”, ne-a declarat prim-vicepreşedintele Sindicatului Solidaritatea al Metalurgiştilor, Vladimir Şandor.
Potrivit aceleiaşi surse, o parte dintre angajaţii care au fost transferaţi în departamentul talent pool sunt cei care au lucrat la UPSRS, uzină a cărei activitate a fost redusă în cea mai mare parte în cursul acestei veri.
Nemira

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s