Informatii despre balta Catusa

Oferite de : Rockyonutz
Military Shop - Campanie 10%
Cum ajungem la balta Catusa
Daca mergeti cu masina trebuie sa ocoliti prin sat, pentru a ajunge pe dig. Mai simplu puteti parca in fata Vilei Tirighina, de unde nu dureaza mai mult de 2 minute pentru a ajunge la destinatie. Varianta o folositi daca vreti sa pescuiti pe malul combinatului

Daca vreti sa va incercati si pe malul Galatiului, trebuie sa renuntati la masina, deoarece nu se poate ajunge din cauza caii ferate ce inconjoara balta.
Alte detalii despre balta Catusa
Cele mai bune conditii sunt pe malul Galatiului, iarba, curatenie. Malul combinatului este mai „neprimitor”, fiind multa piatra, infingerea suportilor este aproape imposibila, dar ca si locuri de pescuit, este superior datorita pragurilor, adancimilor mari pana la 7-8m, obstacole (pontoane scufundate, conducte, sufe, coscani)

Specii de pesti : se prinde cu precadere caras si crap, celelalte specii sunt destul de rare, somn, biban, salau, rosioara, babusca, platica, novac. Pescuitul de baza este cel cu lanseta si naditor.

Pentru caras sunt de preferat lansete usoare cu actiune de 30-50 grame, iar pentru crap trebuie sa fie ceva mai solide. Carasul se prinde la viermi, rame, pufi si mamaliga, iar crapul numai la mamaliga. Foarte rar intra la altceva, dar se poate incerca si la porumb, boilies, pelete sau carne de scoica. Pentru caras se vor folosi carlige cu dimensiunea intre 8-14, legate cu fir textil de maxim 0.14-0.16 .

Frumusetea acesteai balti nu se afla la exterior, nu are peisaje iesite din comun, deoarece predomina furnalele de la combinat.

Are insa izvoare naturale, are adancimi mari, potentialul piscicol ridicat. Daca aici nu s-ar mai bracona timp de 2-3 ani, si s-ar face cateva populari balta Catusa ar deveni lejer cea mai buna balta din intreg judetul Galati, un loc excelent pentru concursuri si alte activitati.

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s