LACUL BRATES , GALATI

Informatii despre lacul Brates

Oferite de : Rockyonutz
Military Shop - Campanie 10%
Localizare lacul Brates
Se afla la marginea orasului Galati, jud.Galati, doar la cativa km de vama Giurgulesti

Cum ajungem la lacul Brates
Depinde de pe ce latura vreti sa pescuiti, cele mai bune pentru asa ceva fiind cea de est si cea de nord, deoarece au zone cu adancimi de 1.5-2m, mai mari decat media. Puteti intra prin Piscicola Brates aflata in aproprierea abatorului Saltempo sau prin comuna Tulucesti.
Alte detalii despre lacul Brates
Conditiile de pescuit sunt extraordinare, aer curat, salcii batrane unde te poti adaposti de soarele arzator, apa mica la mal.

Pescuitul la undita fiind exclus, se recomanda pescuitul cu lansete lungi si fire subtiri pentru a lansa cat mai departe. In lacul Brates se poate pescui platica si salau, cu precadere, mai rar caras, crap, cteno, novac.

Ca tehnici de pescuit aveti 2 posibilitati. Pescuitul la platica la mare distanta, cu momeli clasice cu naditor, rame subtiri si viermi, in general finetea conteaza foarte mult.

Sau puteti sa dati la spining, la salau, de pe mal sau intrati in apa si incercati sa aruncati momeala in apropierea pragurilor. Se poate incerca cu un pestisor si un plumb dedesubt, montura Darkovitch sau clasicele twistere, pentru ca salaul bate malul mai mereu in cautarea guvizilor.

Aici am avut partide de neuitat, prindeam chiar si peste 10-12 kg de platica, din pacate populatia piscicola a scazut datorita braconierilor.

Ca si peisaj, lacul Brates este o splendoare, sa stai cateva zile cu cortul, sa faci un gratar. Este locul perfect unde un pescar se poate relaxa, deoarece nu este aglomerat.

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s