Galați: Primarul Marius Stan ia gălățenii la…e-mail!

http://www.zonapress.ro
Câteva zeci de sesizări au fost postate de gălățeni pe site-ul Domnuleprimar.ro. Amărâți, supărați, creduli, și poate cu o ultimă fărâmă de speranță, oamenii cer ajutor, își spun necazul și așteaptă un sprijin de la primarul fotbalist al Galațiului.

Uzând de ironie, pot spune că: dacă priamrul era pedelist, gălățeanul ar fi primit…promisiuni. Dacă era pesedist, ar fi primit cu siguranță o lecție de moralitate. Dacă ar fi fost pepededist, ar fi ajuns vedetă la televizor.Dar e penelist, așa că stimabilii gălățeni au primit o porție zdravănă de indiferență dreasă cu un mesaj de un extrem prost gust: „contactează-mă pe e-mail”.

Iată ce vor numai 3 dintre gălățeni:

1. „Domnule Primar,
Va rog din suflet sa rezolvati, daca se poate, problema garajelor dintre blocuri. Nu ne-ar fi deranjat daca acestea erau folosite doar pentru a adaposti masinile. Insa ele sunt folosite in cu totul alt scop: se fac petreceri, aniversari, gratare, sunt folosite drept ateliere de reparatii sau spatii de depozitare. Vara pe canicula nu se poate respira in apartamente din cauza fumului de la gratare. De galagie nu mai vorbim: tipete, muzica, bocaneli, cuvinte obscene etc. Am vazut ca deja a-ti inceput daramarea garajelor fara autorizatie, dar ce ne facem cu acestia care se pare ca au autorizatii. Vechiul primar ne-a promis ca le va darama, iar in locul lor va face parcari. Insa de atatia ani a ramas doar la stadiu de promisiune. Ba mai mult a mai dat cateva aprobari.
In speranta ca ne veti rezolva aceasta problema, va multumim anticipat.
Cu stima, Ema Negru”(text original)

2. Căpraru Dănuț: „dorim mai multe mijloace de transport spre micro 17 , e strigator la cer sa stai in statie in jur de 20- 25 minute macar maxi taxi”.(text original)

3. „Ma numesc Zanoaga Roxana, sunt casatorita si am doi copii, unul de 4 ani si unul de 8 luni. Locuiesc in cartier Dimitrie Cantemir intr-un apartament cu o camera cu suprafata de 11m2. Am incercat sa expunem d-lui.Nicolae, problema spatiului prea mic pentru o familie cu 4 membri, dar ne-a refuzat si ne-a tratat ironic ori de cate ori am calcat pragul Primariei.De 6 ani de cand ne-au fost inmanate cheile apartamentului nu am fost rau platnici, am avut si avem cheltuielile la zi. Au fost apartamente cu 2 sau 3 camere libere in acest timp care s-au acordat unor familii dar pentru noi nu s-a gasit nicio solutie. Sunt familii cu 2 copii care stau la 3 camere, sau familii care nu mai stau de ani de zile in apartamente lasand sa se acumuleze datorii foarte mari si stau apartamentele goale. Eu nu am spatiu in camera sa pun un patut de bebel sau un premergator.Va rog foarte frumos sa luati la cunostinta si cererea mea si sper din suflet sa gasesc in persoana dumneavoastra prin functia pe care o detineti , intelegerea si ajutorul pe care nu a vrut sa mi-l acorde dl. Dumitru Nicolae. Consider ca nu cer nimic anormal, ci doar un spatiu mai mare si demn pentru a putea trai o familie cu doi copii. Sunt inca destule apartamente cu 2 sau 3 camere nelocuite. V-am votat cu speranta ca ne va fi mai bine si ne vor fi intelese problemele cu adevarat. Nadajduim in ajutorul pe care ni-l veti da.” (text original)

Și iată ce le-a răspuns primarul:

„Va rog sa transmiteti doleantele dvs pe adresa :sesizari@primaria.galati.ro” (copy/paste original)

În rest, totul e cancaniadă, vraja Dunării, amânări. Și ce dacă a promis gălățenilor că o să le aducă luna pe Faleză sau alte asemenea? Doar nu a spus că le va face acum, anul ăsta, mandatul ăsta, sau…în viața asta?!

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s