Jumari de oua cu dovlecei

Ingrediente pentru Jumari de oua cu dovlecei
3-4 oua
1 dovlecel mic
1 ceapa medie
cateva fire patrunjel
2-3 prize oregano
2 linguri ulei
sare
Portii: 3
Preparare
Se taie dovlecelul cubulete. Se toaca ceapa si patrunjelul marunt.
Se incinge uleiul si se adauga toate cele de mai sus. Se presara cu sare si oregano strivit intre degete. Se calesc la foc mediu pana dovlecelul e facut (cca 3-4 minute).
Se bat ouale cu sare si 1 lingura de apa/lapte. Se toarna peste legumele din tigaie si se amesteca usor pana oul e facut.
Se serveste imediat.

Libris.ro

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s