Oua ochiuri cu ansoa

4 oua
2 fileuri ansoa (in ulei)
1 lingura unt (cca 15 gr)
3 linguri ulei
sare, piper
Portii: 2
Preparare
La foc mediu, se topeste untul cu uleiul intr-o tigaie pana incepe sa spumege.
Se adauga ansoa taiate marunt. Se prajesc cam 30 secunde.
Se sparg ouale in tigaie si se presara cu piper si sare doar daca e cazul (verifica cat e de sarata ansoa). Se pune capacul pe tigaie si se lasa la prajit 1.5-2 minute, pana albusul e inchegat.
Se ia capacul si cu o lingura se stropesc galbenusurile de cateva ori cu sosul din tigaie.
Se servesc imediat cu paine prajita.

Nemira

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s