Pui cu ciupeci si ierburi Provence

500 gr carne pui
1 lingura ierburi Provence
2 morcovi medii
300 gr ciuperci
2 rosii foarte coapte (sau 2 lingurite pasta rosii)
cateva fire de patrunjel
sare, piper
4 linguri ulei masline
Preparare
Carnea o taiem bucati medii. Eu am folosit 6 pulpe de pui dezosate si fara piele pe care le-am taiat in doua, dar se poate folosi orice parte din pui. O punem la prajit pana se rumeneste pe ambele parti in ulei.
Adaugam 3 cani de apa, morcovii taiati rondele si ierburile Provence. Saram si piperam dupa gust. Lasam la fiert pana carnea e facuta, cam 30-40 minute.
Adaugam rosiile despielitate si facute piure in robotel (sau le dati pe razatoare; sau inlocuiti cu pasta de rosii). Lasam la fiert inca 10 minute.
Adaugam ciupercile (intregi daca sunt mici, altfel le taiati felii) si patrunjelul tocat si mai fierbem 10 minute.
Nemira

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s